Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole.


For at supplere min journalistiske kunnen med en specialviden har jeg uddannet mig som bachelor i filmvidenskab og antropologi.


Afdeling for Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet har jeg bl.a. bestået forløbene Filmhistorie, Mediehistorie 1 og 2, Kultur- og kommunikationsteori, Film- og mediesociologi samt Fiktionsteori- og analyse 1 og 2. Udover at give mig en grundigere viden om journalistikkens og mediernes rolle i samfundet, har fagene givet mig en bred, faglig viden om film og andre medier. Det kan jeg gøre megen brug af i mine film- og kulturjournalistiske tekster.


Institut for Antropologi, Arkæologi og Lingvistik på Aarhus Universitet har jeg taget fagene Antropologisk Teori og Urban Antropologi. For mig at se kan antropologi betragtes som journalistikkens akademiske søster. I antropologien finder jeg de videnskabelige redskaber, hvormed jeg kan betragte, analysere og konkludere ud fra den verden, jeg iagttager og opholder mig i. Sammen med journalistikkens formidlingsperspektiv udgør det kernen i min tilgang til at skrive.


Andre dele af min tid går som bestyrelsesmedlem i Århus Studenternes Filmklub og som redaktør af filmtidsskriftet 16:9. Desuden er jeg manager for det århusianske punkband Fallen Men.


Jeg er 34 år og bor i Århus sammen med min hustru Britt og vores børn Vitus og Milred.


Her kan du læse en top ti over mine yndlingssteder i Århus.

Jeg er manager for det århusianske punkband Fallen Men.

Foto: Lars Kjær Dideriksen.